Wat doen Bach bloesems voor dier en mens?

Bach Bloesems zijn in de jaren ‘30 ontwikkeld door een Engelse arts, bacterioloog en homeopaat Dr. Edward Bach. Als kind had hij al een groot gevoel voor het lijden van mens en dier. Dr. Bach zag het verband in tussen emoties (gedrag) en dat bepaalde planten de kracht hebben om juist dit evenwicht te beïnvloeden.

Bach Bloesems zijn vloeibare energetische extracten van planten. Net zoals bij de mens kan er ook bij honden, katten, paarden en andere dieren een onbalans zijn tussen lichaam, geest en bepaalde gemoedstoestanden waardoor bijvoorbeeld angst, paniek, agressie, onzekerheid, dominantie, jaloezie of de vraag naar constante aandacht kunnen ontstaan.

Purely Happy biedt géén standaard flesje Bach Bloesems voor dieren aan. Vaak is er een standaard Bach Bloesem voor uw hond, kat of paarden zoals bv verlatingsangst, angst voor onbekende nieuwe situaties, agressief gedrag naar mensen of andere dieren, niet luisteren, angst voor geluiden, rouw, stress of trauma.

Ik ga ervan uit dat iedere situatie, ieder dier, ieder baasje en iedere omgeving uniek is en dat er gekeken moet worden naar die specifieke omstandigheden. Ik maak dus een flesje op maat. Voor je dier en evt ook voor jou als baasje. Want dieren zijn enorm gevoelig voor de signalen van de geleider die hij of zij met lichaamstaal uitstraalt, waardoor er een wisselwerking/spiegel kan zijn.

Het gedrag van, en de omgeving zelf, blijkt van groot belang voor een beter resultaat op de lange termijn. Bv een paard dat lange tijd op een drukke stal staat of een paard dat rustig in de wei staat. Dat kan al het verschil zijn dat er onbewust stress wordt opgebouwd en er bv ongepast gedrag zoals bijten wordt getoond. De omgeving is dus ook van belang.

De verbinding tussen een mens en een dier is zo fijngevoelig dat bij mentale, lichamelijke of emotionele problemen bij dieren, u zichzelf ook mag helpen bij uw eigen issues. Het dier kiest u niet zomaar u en u kiest niet zomaar uw dier. Vandaar dat ik de unieke combi aanbied voor dier én baasje.

Alle situaties blijven dus maatwerk, dat is waar Purely Happy voor staat.

Bach Bloesems voor uw paard of pony

Deze lieve schat kwam bij ons en stond al jaren alleen. Er was weinig aandacht voor. Toenadering was lastig. Ze bokte en wilde niets. Ze weigerde alles. Laat staan dat ik er op mocht zitten! Vroeger was ze een koetspaard dat aan wedstrijden mee deed, nu stond ze er zielig bij. De dierencoaching en Bach Bloesems wezen uit dat er sprake was van verdriet en gemis van de vorige eigenaar. Ze reageerde heel goed op de Bach Bloesems en stap voor stap kon ze zich weer open stellen en was het het fijnste paard dat je kon hebben. Ik kon erop rijden en ze liet alles toe. De verbinding was en is heel diep. Helaas is ze niet meer fysiek op aarde. Het is en blijft mijn soulmate.

Bach Bloesems voor paarden kunnen ingezet worden bij paniek, stress, angsten, ongeduldigheid, onzekerheid, emoties, agressief of dominant gedrag. Ontdek hoe de Bach Bloesems op maat uw paard kunnen helpen om rustiger en relaxter te zijn.

Bach Bloesems voor uw kat

Blijft uw kat miauwen als u weg gaat omdat ze angstig, gestrest of gespannen is? Of heeft uw kat/poes last van vuurwerkangst of met het omgaan met andere dieren? Is uw kat/poes agressief of plast hele tijd binnen omdat hij/zij onzeker is?

Bach Bloesems voor katten? De op maat gemaakte Bach Bloesem mix is een prima ondersteuning om ongewenst gedrag bij katten te behandelen. Het emotionele en fysieke welzijn wordt bevorderd. Wilt u weten welke Bach Bloesem mix geschikt is voor uw kat? Neem dan contact met mij op en ik help u verder.

Bach Bloesems voor uw hond

Je baasje kwam bij mij met diverse hulpvragen. Ze hadden jou uit het asiel gehaald en je had een behoorlijk rugzakje. Als dierentolk kreeg ik een aantal vragen oa of het verleden je blokkeerde, waarom je nog niet zindelijk was, je blafte tijdens het eten en had haaruitval. De dierencommunicatie, met de coaching sessie en de Purely Happy Bach Bloesems op maat hebben er voor gezorgd dat jij het nu heel goed doet bij je baasjes. Hier ben ik heel blij en dankbaar om.

Je baasjes wilde weten waarom je zo gefrustreerd was en waar je gedragsprobleem vandaan kwam. Uit de dierencommunicatie bleek dat je vond dat je baasjes jouw signalen niet goed oppakten. Je wilde geaccepteerd worden, op jouw manier, al was je anders dan andere honden. Dit kwam door je verleden. Maar je gaf ook aan dat je heel blij was en nog bent met je baasjes. Na de coaching in combinatie met de Purely Happy Bach Bloesemmix op maat ging het met je de goede kant op. Je baasjes konden je beter onder controle houden, je voelt je begrepen. Hond en baasje kwamen samen meer in balans en zijn heel tevreden. Dankjewel dat ik op je pad mocht komen.

Bach Bloesems voor honden – ideaal bij angsten bv verlatingsangst, te aanhankelijk zijn, stress, frustraties, overmatig blaffen, hyperactiviteit en om allerlei ongewenst gedrag bij honden aan te pakken. Een op maat gemaakte Bach Bloesem mix kan uw hond natuurlijk ondersteunen bij emotionele en traumatische problemen zodat er weer meer evenwicht ontstaat. Wilt u advies? Neem dan gerust contact met mij op.

Bach Bloesems voor andere (huis)dieren

De Bachbloesems voor dieren kunnen voor ieder (huis)dier ingezet worden. Of het nu gaat om paarden, alpaca’s, honden, katten of vogels enz. Als dierencoach help ik jou en je dier om jullie verbinding te versterken, de balans te herstellen zodat jullie weer meer van elkaar kunnen genieten.

Bij iedere klacht van het dier zo ook bij probleemgedrag is het advies om éérst het dier door de dierenarts te laten onderzoeken. Lichamelijke oorzaken zoals ziekte en pijn kunnen een oorzaak zijn voor emotionele onbalans en het ontstaan van probleemgedrag. Daarnaast blijft een goede lichamelijke verzorging en goede voeding belangrijk want ook dat kan zorgen voor ongewenst gedrag.

Wat zit in de Bachbloesemmix en hoe dit te gebruiken:

In een Bachbloesem flesje op maat, van 30ml zit:

-max 7 druppels biologische cognac ter conservering en bronwater

-in een Bachbloesemmix is het alcoholpercentage niet goed meetbaar en te verwaarlozen

-de mix van de Bach bloesems op maat die bij de bestelling, levering genoemd worden

-geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen en chemicaliën

Houdbaarheid:

De mix wordt zorgvuldig op maat gemaakt bij uw aanvraag (zowel als ondersteuning van uw dier als evt voor uzelf), zo geniet u van een optimale werking en houdbaarheid. Het flesje graag bewaren op een koele, droge plaats onder de 25°C. Gelieve niet bij een magnetron of in fel zonlicht te zetten. De Bach Bloesemmix is 4 maanden houdbaar, na opening 1 maand. U krijgt inzicht in de samenstelling en de daarbij behorende werking van de remedies voor uw dier en voor u (dit kunnen meerdere Bach Bloesems per flesje zijn) zodat daar de coaching op aangepast kan worden.

Dosering: dit wordt u door gegeven bij de levering. De dosering is bij een groot dier anders dan bij een klein dier. U kunt de druppels in de drinkbak, op een snoepje of andere snack of in de voerbak doen. Let op: niet rechtstreeks in de mond van het dier druppelen. Het pipetje is van glas en zou kunnen breken! Inname bij de mens, kan puur op de tong of in een glas water ingenomen worden.

De Purely Happy Bach Bloesemmix’s op maat zijn geen geneesmiddel. Ze genezen geen ziekten en het is geen vervanging voor medicatie.

Purely Happy Bach Bloesem mix zijn 100% natuurlijk en veilig. Er zijn geen interacties met medicatie. Bachbloesems zijn ook geschikt voor kleine kinderen, zwangere vrouwen en dieren reageren er erg goed op. Purely Happy remedies, een dierencommunicatie of een healing voor uw dier vervangt geen bezoek aan de dierenarts. Het mag dus in geen geval gebruikt mag worden om een noodzakelijke medische behandeling te vervangen. Gebruik ze nooit als enige behandeling voor een ziekte of aandoening waarbij medicatie noodzakelijk is.