Wanneer Purely Happy Bachbloesemmix of een reading, healing voor uw hond, paard, pony, kat of ander (huis)dier?

 • Bij ongewenst gedrag of onbegrepen gedrag/klachten
 • Verlatingsangst, bijten
 • Het dier voelt zich niet lekker, zit niet goed in zijn/haar vel
 • Problemen tussen mens en dier bv trekken aan de lijn, over beschermen van de “kroost”
 • Asieldieren of opvangdieren: onveiligheid, mishandeling, het alleen zijn
 • Problemen met andere dieren bv dominantie, agressie, jaloezie
 • Trauma’s, stress of (onverklaarbare) angsten van het dier bv na bijtincident, ziekte, operatie
 • Moeilijkheden op shows, wedstrijden, trailerstress, trainingen of bij dierenarts
 • Miscommunicatie met het dier
 • Als aanvulling op de traditionele geneeskunde
 • Nieuwe situaties van het dier, veranderingen bv verhuizing, nieuwe begeleider van het dier, baby in het gezin

Heeft u het gevoel dat het gedrag of probleem erger wordt en niets helpt of heeft u vragen, twijfels en u weet geen oplossing? U kunt altijd contact met mij opnemen dan kunnen we bespreken wat ik evt voor u en uw (huis)dier kan betekenen.

Werkwijze en tarieven reading, healing, Bach Bloesems

U kunt op het contactformulier de gevraagde gegevens en uw hulpvraag ingeven. Uw gegevens worden zorgvuldig en veilig behandeld en niet doorgestuurd naar derden. U ontvangt van mij een reactie op uw hulpvraag en ik stuur u een intake formulier. Dit mag u ingevuld retour sturen. Ik ga voor u aan de slag, na ontvangst van betaling. Betaling achteraf is niet mogelijk.

U kunt kiezen of u alleen een dierencommunicatie wilt of een healing of Bach Bloesems op maat of een totaalpakket. Hieronder de prijzen en meer uitleg.

Werking reading/dierencommunicatie en tarief:

Aan de hand van de hulpvragen en de foto, stem ik mij intuïtief als dierentolk af op uw dier/situatie. Ik stel geen diagnoses, ik ben slechts een doorgeefluik. Hierdoor kan ik als dierentolk achterhalen waarom een dier reageert zoals het reageert en waarom het dier niet lekker in zijn vel zit of dat er ongewenst gedrag vertoont wordt. Een reading geeft inzicht bij gedragsproblemen, emotionele- of gezondheidskwesties. Na een week of 3-4 hebben we, indien gewenst opnieuw contact (gratis follow-up) om te kijken hoe het gaat en of er evt nog iets nodig is.

Kosten dierentolk sessie: 60.00 euro incl. een schriftelijk of mondeling verslag

Werking Bach Bloesem op maat en tarief:

Middels de Kinesiologische spiertest en dierencommunicatie stel ik een Bachbloesem mix op maat voor uw dier alsook voor uzelf samen. De ontvangen informatie wordt terug gekoppeld naar u, zodat u inzicht krijgt in de probleemsituatie/oplossing en middels de remedies wordt het zelf genezend vermogen gestimuleerd.

U ontvangt dan de flesjes Purely Happy Bach Bloesem mix (voor uw dier en evt voor uzelf). Na een paar weken krijgt u een gratis tussentijdse evaluatie. Zodat ik met u kan kijken of alles naar wens loopt, of dat er nog iets bijgesteld dient te worden om tot het gewenste resultaat te komen.

Kosten Bach Bloesem remedie op maat: alleen voor uw dier 30.00 euro, voor dier én baasje 50.00 euro. Beide incl. verzendkosten. Een nabestelling kost de helft dus respectievelijk 15.00 en 25.00 euro.

Heeft u als baasje niet direct contact met uw dier(en) of voor dieren in het asiel of in een dierenopvang: prijs op aanvraag.

Werking healing en tarief:

Op een natuurlijke manier je dier helpen? Dan kan een healing waardevol zijn. Ik stem mij af op de universele energie en ben slechts een doorgeef luik. Een healing oftewel een energetische behandeling zorgt ervoor dat de energie weer gaat stromen waardoor het zelf genezend vermogen wordt gestimuleerd. Hierdoor kunnen stress, gedragsproblemen en trauma’s verminderen en pijn en lichamelijke ongemakken zullen sneller genezen. Aangezien een dier zichzelf geneest kan ik nooit garanties geven over ziekte en gezondheid.

De healing die op dat moment plaatsvindt, zorgt ervoor dat je dier die energie krijgt die op dat moment nodig is. Een dier laat zich gemakkelijk behandelen. Dit zorgt ervoor dat dat dieren erg goed en snel reageren op de energetische behandeling. Je dier geeft zelf aan wat nodig is. Zij ervaren het als prettig om gehoord en aangeraakt te worden en kunnen daardoor ook makkelijker blokkades of trauma’s loslaten.

De werking van de healing zorgt voor: stimulatie van het zelfgenezend vermogen, stressvermindering, meer balans en een lichter gevoel.

Kosten healing: 3x op een vooraf afgesproken tijdstip. De healing duurt ongeveer 20 min – 30 min. Voor 3x samen kost dit 67.50 euro. Na een paar weken hebben wij ook weer even contact om te kijken hoe het dan is.

Kosten totaalpakket:

Een dierenreading inclusief een healing (2x een sessie van een half uur) én Bach Bloesems op maat: 125 euro

Mijn werkwijze is geen vervanging van een traditionele behandeling van een dierenarts, van medicatie of een medische diagnose.

Mijn werkgebied is niet alleen in Limburg maar in heel Nederland of België. Indien u in de buurt woont kan ik op verzoek ook naar u toekomen of u komt naar Purely Happy te Haler, Limburg(alleen mogelijk op afspraak). Het is niet altijd handig om ieder dier te vervoeren, vandaar dat er ook via de foto gewerkt kan worden. Indien ik op locatie kom dan zijn de reiskosten tot 25 km: 25 euro. Na 25 km: 5 euro per 20 km. Het aantal te rijden kilometers wordt berekend vanaf Haler (Nederland).

De prijs voor de dierencommunicatie, healing en Bach bloesem remedies dient voor aanvang van de coachingsessie te worden voldaan op het rekeningnummer van Purely Happy te Haler, Limburg.

Overigens hanteer ik de werkwijze dat, mocht het dier niet met mij kunnen of willen communiceren en ik op die manier u beiden ook niet kan helpen, ik geen kosten doorbereken en de betaling wordt terug gestort.

Na ontvangst van de betaling en het retour gestuurde intakeformulier ga ik z.s.m. voor u aan de slag.