Even voorstellen

Hallo ik ben Kelly!

Ik ben Kelly Verhaag, een enthousiaste jongedame, gek op dieren en de natuur. Hierdoor en door de geweldige resultaten met de Bach Bloesemremedies zijn dit redenen voor mij om Purely Happy dierencoaching m.b.v. dierencommunicatie, healing en Bach Bloesemmix op maat voor dier en baasje te starten.

In mijn leven ging niet alles van een leien dakje. Bovendien was ik altijd al erg gevoelig voor allerlei sferen maar hoe ik daar precies mee om moest gaan? Wellicht daarom, dat ik als jong kind al een bijzondere band met dieren had. Gewonde dieren gingen mee naar huis en ik had het liefst veel dieren om mij heen. We leken elkaars taal te begrijpen. Ik verzorgde een paard waarbij de slacht dreigde. Dit paard heb ik gekregen en was een echte leerschool.

Het coachen is mij met de paplepel ingegeven. Mijn moeder startte in 2009 haar Kinesiologie-coaching praktijk (www.praktijk-tvlinderke.com). Juist in deze roerige Corona tijden besluit ik dit uit te breiden, mijn hart te volgen en te starten met Purely Happy voor dier en baasje. Als dierentolk en healer heb ik een hart voor dieren. Met respect voor mens en dier.

What feels like the end, is also a chance for a new beginning. Zit uw dier niet lekker in zijn vel en of is er sprake van gedragsproblematiek, graag bied ik u als Bach Bloesem dierencoach m.b.v. dierencommunicatie of healing een helpende hand. Heeft u vragen, dan neem gerust contact met mij op. Ik help u graag verder.

Kelly, trotste eigenaar van bach bloesem dier

Ik heb ook een een Kinesiologische achtergrond. Ik heb verschillende trainingen gevolgd op het gebied van coaching, healing en dierencommunicatie.

De bedrijfsvoering is zo groen mogelijk. Verpakkingsmateriaal wordt zoveel mogelijk hergebruikt en er wordt gedoneerd aan Stichting DierenLot voor dieren in nood.

Op deze manier hoop ik als dierencoach bij te dragen aan het welzijn van mens en dier, wat voor mij centraal staat in mijn werkwijze.

De Purely Happy Bach Bloesems worden samengesteld op basis van een eerlijke, natuurlijke en zorgvuldige productie. Het beste middel voor uw dier en voor u zelf als baasje. Een blij dier is, is een blij baasje en andersom. Je hoort wel eens “het dier lijkt precies op zijn baasje”. Het grappige is, dat is vaak ook zo. Het dier spiegelt de ziel van het baasje, qua emoties en gedrag. Vandaar dat ik graag de unieke coaching en Bach Bloesem remedie aanbied voor dier én baasje. Het dierenhart opent uw mensenhart!